Denní menu 17.1. – 21.1.

Cena menu 110,-

 

Pondělí:        Hovězí vývar s nudlemi

  1. Vepřové kostky na majoránce, těstovinová kolínka
  2. Bramborové šišky s mákem

Úterý:          Brokolicový krém s krutony

  1. Sekaná vepřová pečeně, bramborový salát s majonézou
  2. Kuřecí prsa s mozzarellou a sušenými rajčaty, rýže

Středa:         Boršč

  1. Kuřecí závitek se špenátem a balkánským sýrem, rýže
  2. Vepřová líčka na červeném víně s bramborovým pyré a mrkvovými chipsy

Čtvrtek:        Žampionový krém

  1. Mexické fazole s opékanou klobásou a chlebem
  2. Steak z krkovičky gratinovaný nivou, pečené brambory, pikantní salsa

Pátek:          Kapustová polévka

  1. Vepřová kýta na smetaně s kynutým knedlíkem
  2. Smažené filé z tresky, vařené brambory s petrželkou, bylinková majonéza