Denní menu 17.9. – 21.9.

 

Pondělí:        Květáková polévka

  1. Vepřová plec na česneku s kapustou a vařeným bramborem
  2. Gnocchi s houbovou omáčkou a restovanou šunkou

 

Úterý:            Kalajda

  1. Španělský ptáček s rýží
  2. Hermelín v bramboráku, zelný salát

 

Středa:          Česnečka s opečeným chlebem

  1. Čočka na kyselo s vejcem, okurkou a chlebem
  2. Pečená krkovička s mladým špenátem a bramborovými placičkami

 

Čtvrtek:        Rajská polévka s rýží

  1. Sekaná vepřová pečeně s bramborovým salátem s majonézou
  2. Kuřecí nudličky s pikantní zeleninou, bramborové hranolky

 

Pátek:            Boršč

  1. Kuřecí stehýnko na paprice s těstovinovými kolínky
  2. Smažený vepřový řízek se šunkou a tvarůžky, bramborová kaše s petrželkou

 

Každý den Vám nabízíme: Caesar salát s kuřecím masem a opečeným toastem