Denní menu 21.5. – 25.5.

 

Pondělí:        Vločková polévka

  1. Uzená vepřová plec s křenovou omáčkou, kynutý knedlík
  2. Pečená kuřecí křidélka se sladkou chilli omáčkou, mix listových salátů, opečený toast

 

Úterý:            Fazolová polévka

  1. Kuřecí nudličky s nivovou omáčkou, rýže
  2. Boloňské lasagne

 

Středa:          Rajská polévka s rýží

  1. Worcesterový řízek, vařené brambory s jarní cibulkou, zelný salát
  2. Palačinky se smetanovým krémem a borůvkami

 

Čtvrtek:        Pórková polévka

  1. Kuřecí stehno na paprice s kynutým knedlíkem
  2. Steak z krkovičky s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, jogurtový dresink

 

Pátek:            Drůbková polévka

  1. Sekaná vepřová pečeně, bramborový salát s majonézou
  2. Hovězí na houbách s rýží