Denní menu 25.2. – 1.3.

Cena menu 89,-

 

Pondělí:        Rajská polévka

  1. Mexické fazole s opékanou klobásou a chlebem
  2. Kuřecí plátek se slaninou a šalvějí, tymiánové risotto

 

Úterý:            Česnečka s opečeným chlebem

  1. Jelítkový prejt s vařeným bramborem a kysaným zelím
  2. Špenátové lasagne

 

Středa:          Frankfurtská polévka

  1. Domácí lívance s mákem
  2. Pečené vepřové kolínko, šťouchané brambory, okurka

 

Čtvrtek:        Kulajda

  1. Smažený květák, vařené brambory s jarní cibulkou, tatarka
  2. Pečená kuřecí křídla s listovým salátem, česnekový dresink, rozpékaná bagetka

 

Pátek:            Drůbková polévka

  1. Vepřový guláš s cibulí a kynutým knedlíkem
  2. Steak z krkovičky se zelím a klobáskou, pečené brambory