Denní menu 24.2. – 28.2.

Cena menu 98,-

 

Pondělí:           Drůbeží vývar s nudlemi

  1. Vepřová plec na česneku s kapustou a vařeným bramborem
  2. Kuřecí kousky s čínskou zeleninou a opékanými nudlemi

 

Úterý:              Česnečka s opečeným chlebem

  1. Smažený kuřecí řízek plněný eidamem a šunkou, vařené brambory s petrželkou
  2. Hovězí chilli con carne s domácími bramboráčky

 

Středa:            Špenátová polévka s krupicovými noky

  1. Uzená vepřová plec s hrachovou kaší, okurkou a chlebem
  2. Vykostěné kuřecí stehýnko na grilu se špekovými fazolkami, pečené brambory, bylinková majonéza

 

Čtvrtek:           Kroupová polévka s uzeným masem

  1. Hovězí plec s rajskou omáčkou a těstovinovými kolínky
  2. Vepřová játra na grilu, bramborové hranolky, tatarská omáčka

 

Pátek:              Bramboračka s kořenovou zeleninou

  1. Segedínský guláš s kynutým knedlíkem
  2. Tortilla s kuřecími stripsy, čerstvou zeleninou a dresinkem