Denní menu 15.12. – 19.12.
Pondělí: Špenátová polévka s krupicovými noky 1,3,7
- Vepřová krkovička na česneku s bílým zelím a kynutým knedlíkem 1,3,7
- Tasmánské uhlíky, pečené brambory s rozmarýnem 3
- Domácí lívance s mákem 1,3,7
- Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7
Úterý: Krkonošské kyselo 1,7
- Worcestrový řízek, vařené brambory s petrželkou 1,3,7
- Gnocchi s houbovou omáčkou a restovanou šunkou 1,3,7,9
- Domácí lívance s mákem 1,3,7
- Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7
Středa: Hovězí vývar s kapáním 1,9
- Kuřecí stehýnko na paprice s těstovinovými kolínky 1,3,7,9
- Hermelín v bramboráku, zelný salát s rukolou 1,3,7
- Domácí lívance s mákem 1,3,7
- Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7
Čtvrtek: Kulajda 1,3,7,9
- Čočka na kyselo s vídeňským párkem a sázeným vejcem, okurka, chléb 1,3
- Vepřová krkovička na grilu s houbovou omáčkou, pečené brambory 1,7
- Domácí lívance s mákem 1,3,7
- Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7
Pátek: Kapustová polévka 1,7
- Husarská roláda, šťouchané brambory, salát z čínského zelí 1,7
- Tortilla s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem 1,7
- Domácí lívance s mákem 1,3,7
- Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7


