Denní menu 15.12. – 19.12.

 

Pondělí:          Špenátová polévka s krupicovými noky 1,3,7

  1. Vepřová krkovička na česneku s bílým zelím a kynutým knedlíkem 1,3,7
  2. Tasmánské uhlíky, pečené brambory s rozmarýnem 3
  3. Domácí lívance s mákem 1,3,7
  4. Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7

Úterý:             Krkonošské kyselo 1,7

  1. Worcestrový řízek, vařené brambory s petrželkou 1,3,7
  2. Gnocchi s houbovou omáčkou a restovanou šunkou 1,3,7,9
  3. Domácí lívance s mákem 1,3,7
  4. Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7

Středa:            Hovězí vývar s kapáním 1,9

  1. Kuřecí stehýnko na paprice s těstovinovými kolínky 1,3,7,9
  2. Hermelín v bramboráku, zelný salát s rukolou 1,3,7
  3. Domácí lívance s mákem 1,3,7
  4. Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7

Čtvrtek:          Kulajda 1,3,7,9

  1. Čočka na kyselo s vídeňským párkem a sázeným vejcem, okurka, chléb 1,3
  2. Vepřová krkovička na grilu s houbovou omáčkou, pečené brambory 1,7
  3. Domácí lívance s mákem 1,3,7
  4. Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7

Pátek:               Kapustová polévka 1,7

  1. Husarská roláda, šťouchané brambory, salát z čínského zelí 1,7
  2. Tortilla s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem 1,7
  3. Domácí lívance s mákem 1,3,7
  4. Smažený eidam, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka 1,3,7